Fyrilestur um grindadráp í Føroyskari myndlist

Tóroddur Poulsen

S.J.Mikines

S.J.Mikines

Sunnudagin 31. januar kl. 16 hevur Solveig H. Olsen temafyrilestur um Grindadráp í føroyskari myndlist. Á heimasíðu Listasavnsins er eingin útgreining sum so av innihaldinum av fyrilestrinum, men eg giti, at Mikines man vera ein av høvuðspersónunum. Eg vóni, at Tóroddur Poulsen eisini er við í fyrilestrinum og at hansara modernaðu myndir av grindamentan verða viðgjørdar, tær hava tað uppiborið. Eisini á hesum økinum er Tóroddur Poulsen endurnýggjari; eitt evni, sum hevur verið viðgjørt við patos og við denti á tað stórsligna, viðger hann á skemtiligan og konseptuellan hátt í steinprentum og í vatnlitamyndum. 

Tóroddur Poulsen

Tóroddur Poulsen

Tóroddur Poulsen

Tóroddur Poulsen

Tóroddur Poulsen

Tóroddur Poulsen

Tóroddur Poulsen