Stuttfilmspresentatiónir av føroyskum listafólkum m.a.

trond.jpg

Hesin stuttfilmurin um listamannin Tróndu Patursson er framleiddur av Green Renaissance, t.e. m.a. Michael Raimondo og Justine du Toit, ið eru úr Cape Town í Suðurafrika og sum í filmum lýsa eldsálir kring allan heim. Fleiri av filmunum eru um føroysk lista- og mentafólk, t.d. Rakel Helmsdal, Ole Jacob Nielsen, Eva á Stóra Dímun, Tróndur Patursson, Brandur Patursson, Borgný Patursson, Astrid Andreasen, Ingi Sørensen, Livar Nystedt og nakrar havsvimjifrýr, Ingrid og Eileen. Filmarnir eru stuttar presentatiónir av fólkum, teirra hugskotum og tí, tey brenna fyri. Filmarnir eru vakrir við flottum náttúrumyndum, men við denti á menniskju og teirra tankar, og tað er gott! Filmarnir eru fíggjaðir gjøgnum crowd funding m.a. - sí meira her: https://www.greenrenaissance.co.za/?fbclid=IwAR25x7cmXsmxWHn9GRo1NiYR_1mai3C_vJWoHKhNCYZmLNY_rMn6SlaEkqo