Gleðiligar páskir

Foto: Torben Eskerod

Foto: Torben Eskerod

Eg fari at ynskja mínum lesarum einar gleðiligar páskir. Myndin er av einum verki hjá Jóhan Martini Christiansen, sum eg helt hevði heitið Pieta, tá eg fór í útvarpið at práta við Sissal Kampmann og Solveig Hanusardóttir um páskalist http://kvf.fo/non?sid=79254.

Í endaligu framsýningarskránni á framsýningini Lonely Hearts hjá Jóhan Martini Christiansen og Hansinu Iversen hevur verkið einki heiti, men eg haldi allíkavæl, at verkið er brúkiligt í mínari páskaheilsan. Framsýningin Lonely Hearts er ein í føroyskum samanhangi rættiliga øðrvísi framsýning, sum er eitt gott mið um páskirnar. Tá steikin er gliðin niðurum og brúna sósin er sodnað, kann spákast út á skipasmiðjuna MEST at uppliva eina framsýning, sum er stórbær, full av undirgangi og undurfullum lívshuga júst sum páskirnar. Lonely Hearts er opin í dag, páskadag frá 15-18. 

Foto: Torben Eskerod

Foto: Torben Eskerod