SPOR í Listasavni Føroya

Fotomyndirnar tók Torben Eskerod

Fotomyndirnar tók Torben Eskerod

Fríggjadagin 9. september kl. 16:00 letur framsýningin SPOR hjá Jóhan Martini Christiansen upp á Listasavni Føroya.

Framsýningin SPOR er sett saman av verkum úr lítillátnum tilfari so sum gipsi, toyblæum, plaststrimlum og rukkujarni. Mjúkir littónar og dramatisk úttrykk skapa ein pall til frásagnir – frásagnir um ljós, skuggar, náttúru og spor, og er harvið eitt rúm, har ið vit kunnu sleppa okkum sjálvum.

Fríggjadagin 9. september kl. 16:00 verður fernisering á Listasavni Føroya. Nils Ohrt, savnsstjóri, bjóðar vælkomin. Viðurkendi leikstjórin Christoffer Berdal setur framsýningina. Andreas Tykjær Restorff og Torleik Mortensen framføra tónleik. Savnið bjóðar ábit. Øll eru vælkomin.

Framsýningin SPOR er opin til og við sunnudagin 8. januar 2017. Savnið er opið hvønn dag frá kl. 13-16. Mánadagar er stongt.

Hvat:          Fernisering - SPOR
Hvar:          Listasavn Føroya
Nær:           Fríggjadagin 9. september kl. 16:00
Hvør:         Jóhan Martin Christiansen