Teitur hevur skrivað sáttmála við amerikanskt plátufelag

Teitur Lassen hevur skrivað sáttmála við amerikanska plátufelagið Nonesuch Records, ið er partur av Warner Music Group, um at geva út Confessions, sum er samstarv millum viðurkenda amerikanska tónaskaldið Nico Muhly og okkara Teit Lassen.

Á heimasíðuni hjá plátufelagnum Nonesuch Records stendur um Teit, at hann er kendur pop artistur í Europa, sumhevur vunnið nógvar danskar virðislønir og sum hevur eina altjóða karrieru við samstarvi við nógv kend listafólk. Teitur greiðir m.a. frá á  heimasíðuni, at hugskotið er grundað í nøkrum eftir øllum at døma meiningsleysum videoum, sum fólk í heilum postað á sosialum miðlum: "Jú meira tú hugdi, tess meira mátti tú undrast; Hvat er aftanfyri? Hví gera fólk tílíkt? Tey siga í veruleikanum: Hetta er veruliga vakurt, hetta er veruliga sjúkt, hetta er eg, fólk viðganga ella játta hvørji tey eru og hetta gav okkum heitið á plátuni". 

Confessions kemur út 21.oktober, vinylplátan kemur 4.november. Confessions er upptikin við Holland Baroque og kann bíleggjast á iTunes og á Nonesuch, har tað ber til at taka lagið Describe you niður. Teir báðir Nico Muhly og Teitur fara at framføra løg frá útgávuni saman við New York Baroque í Poisson Rouge 21.oktober og saman við British Sinfonietta í Cadogan Hall í London 29.oktober. 

http://www.nonesuch.com/journal/nico-muhly-teitur-confessions-october-21-nonesuch-records-2016-08-23