Stuðul til film

Heiðrik á Heygum: Skuld. Myndin er tilvildarliga vald.

Heiðrik á Heygum: Skuld. Myndin er tilvildarliga vald.

Nú ber til at søkja stuðul til film. Tøka játtanin er 430 tús. kr. í hesum seinna stuðulsumfari 2016. Stuðul kann verða veittur til ymsar tættir innan filmsgerð, harundir hugskots- og handritsmenning, undanframleiðslu, framleiðslu, eftirframleiðslu og útbreiðslu. Stuðul kann verða játtaður til einstaklingar, bólkar ella feløg. Freistin at søkja er 1. september 2016 Allar umsóknir eiga at verða skrivaðar á serstakt umsóknarblað til endamálið. Umsóknarblað við vegleiðing er at finna á heimasíðu Mentamálaráðsins: www.mmr.fo ella kann fáast við at venda sær til: Mentamálaráðið Hoyvíksvegur 72 Postrúm 3279 - 110 Tórshavn Telefon 30 65 00 – Telefax 30 65 55 e-postur.: mmr@mmr.f