Teitur væl móttikin í New York

Teitur Lassen og Nico Muhly høvdu útgávukonsert í (le) poisson rouge í New York í gjárkvøldið og móttøkan tykist hava verið góð. Tað er ikki hvør sum helst, sum  fær góða umrøðu í miðlum sum New York Times, The Atlantic og Evening Standard og Teitur er ovfarin og fegin um móttøkuna og um, at konsertin varð spæld fyri fullum húsum

Ummælarin í thelineofbestfit.com, Sam Cleeve skrivar m.a. at “Muhly og Teitur hava funnið nakrar óslípaðar diamantar í teimum fjaldu perspektivunum og forvitnu lýsingunum av gerandisdegnum, sum eru í útgávuni Confessions. Og røddin hjá Teiti, sum er merkt av onkrum útsettum og inniligum, er fyrimyndarlig til tess at sýna teir. Við høviskliga tónleikaligum dugnasemi hjá Holland Baroque er Confessions ein pláta við botnleysari sjarmu” skrivar Cleeve. Tað tykist sum hava vit gott í væntu í Confessions.