Eg var mær og vitjaði Listasavnið...

2015-04-10 16.23.57.jpg

Eg var mær ein svipp í Listasavninum í gjár. Várframsýningin læt upp og har var fitt av fólki samankomið til upplating, har høvið beyðst at lurta eftir inniligum sangi hjá Døgg Nónsgjógv og eftir nøkrum vælvaldum orðum frá Jóhan Martin Christiansen, sum beyð vælkomin. Bjørn Kalsø helt upplatingarrøðuna. Framsýningin er sera blandað, eg ummæli hana í komandi Dimmalætting 17.apríl.

Fyribils eru her nakrar myndir úr Listasavninum í gjár. Hesar báðar ovastu myndirnar eru úr Mikinespyramiduni, har ein gulur pílur hevur yvirtikið alt tað heila alt. Eg hugsi, at ætlanin er at vísa á, at parafrasan hjá Edward Fuglø also er ein parafrasa yvir Aftur av jarðarferð hjá Mikines, men eg má bara staðfesta tað sum man vera greitt fyri øll, at einki blívur betur ella meira klárt av hasum pílinum, ella hvat halda tit?