Barbara í Gongini er fantastisk...

Barbara í Gongini er fantastisk at hava í Keypmannahavn, tí hon er original, skrivar ummælarin í Berlingske Tidende í einum sera positivum ummæli av sýningini hjá Barbaru í Gongini á Copenhagen Fashion Week. Tað má sigast at ganga sera væl hjá Barbaru í Gongini, sum við sínum konsekventa dapurt og dramatiskt dekonstrueraða úttrykki hevur arbeitt seg upp til at vera millum kendastu donsku klædnamerkini. 

"Så allermest er Barbara I Gongini fantastisk at have i København, fordi hun åbner en dør ind til en del af modeverdenen, der ikke ligner alle de andres. Fordi hun giver rum til at vise, at drømme kan have mange former. Og måske giver unge drenge og piger, der ikke føler sig som alle de andre, en fornemmelse af, at de ikke er alene. Der findes en stamme af sortklædte mennesker, de hører til i. Ingen er alene. Heller ikke i mørket."

http://www.b.dk/mode/barbara-i-gongini-ingen-er-alene-i-moerket#