Improvisatión og spontanitetur við Teitur Lassen og Kresten Osgood

 

teitur-osgood_top415.jpg

Tá eg spyrji Teitur Lassen um skránna til midnáttarkonsertina 1.november, tá hann og Kresten Osgood fara at spæla saman, fær hann ikki svara mær heilt neyvt, men eingin ivi er um, at konsertin verður spennandi. –“Eg var gestur hjá Kresten Osgood Og hvad er klokken á Jazz festival í Køge í summar. Tá var avgjørt hvat ið vit spældu ca. 5 áðrenn vit fóru á pallin. Rokni við at tað verður í tí andanum. Tað skal vera farligt, stuttligt og nýtt. Tað er nokkso nógv tað, sum Kresten umboðar. Nógv improvisation og spontanitetur.”. Teitur Lassen heldur nógv av Kresten Osgood, sum hann sigur hevur inspirerað seg. Báðir tónleikararnir byrjaðu sína tónlistaleið á Holstebro Musikskole. Kresten Osgood er kendur danskur jazztónleikari, hann spælir trummur, men hevur eisini onkuntíð tikið kjansin sum smakkdómari í DR mentanarsendingini við sama heiti. Kresten Osgood er tað slagið av tónleikara, sum tú leggur merki til, tí hann tykist so ómetaliga nærverandi, intensur og musikalskur. Tað sama kunnu vit jú siga um Teit Lassen og tí kann konsertin ikki gerast annað enn góð. Tað kundi verið upplagt hjá Norðurlandahúsinum at bjóða teimum báðum heim at halda konsertina har eisini.

Scene: Skuespilhusets foyer

Titel: Teitur & Kresten Osgood 
Kunstart: Midnatskoncert 
Spilleperiode: 01. nov. 2014 - 23:59 
Varighed: Ukendt (opdateres) 
Pris: 195kr 
Spilledatoer: 
01/11 

 http://kglteater.dk/det-sker/forestillinger/sason-2014-2015/koncert/midnatskoncert-teitur-og-osgood