Nýggj standmynd hjá Hans Paula Olsen avdúkast í dag


Myndina av Hans Paula Olsen tók Jan Andersson

Myndina av Hans Paula Olsen tók Jan Andersson

Í dag 1.august 2014 klokkan tvey verður standmyndin hjá Hans Paula Olsen, Kópakonan avdúkað í Mikladali. Bjørn Kalsø, landsstýrismaður í mentamálum fer at avdúka standmyndina, sum skal standa á helluni í Mikladali. Jógvan Skorheim, borgarstjóri í Klaksvíkar kommuna, fer somuleiðis at halda røðu. Fyrireikarnir vænta nógv fólk, og tí fer Ternan at avloysa Sam í morgin. Fyrsti túrur av Klaksvík var klokkan 6.40 og seinasti túrur verður av Syðradali klokkan 22.35 og bussamband verður ímillum Mikladal og Syðradal. Fyrireikarnir heita á fólk um at lata bilin standa eftir í Klaksvík. Umframt standmyndina hendir ymiskt annað listarligt í Mikladali í morgin. Klokkan 15 verður sjónleikur um Kópakonuna, tá ungir leikarar fara at spæla undir leiðslu av Sóley Danielsen. Tónleikur verður at hoyra, m.a. fer Eivør fer at syngja. http://issuu.com/nordlysid/docs/nordlysid_nr_25_2014/1?e=0/8785119

eivør.jpg